Nieuwe Verenso Website

Door mijn vakantie enigzins verouderd nieuws, maar desalniettemin het vermelden waard. De Verenso website is in een nieuw fris jasje gestoken en werd donderdag 26 mei gelanceerd tijdens de Algemene Ledenvergadering. De website bestaat uit twee onderdelen:

  • een openbare website: www.verenso.nl. Deze openbare website bevat informatie over het specialisme ouderengeneeskunde bedoeld voor algemeen publiek, partners van Verenso, aanverwante beroepsgroepen en patiënten/familie.
  • een besloten ledenwebsite: www.verenso.nl/leden. De ledenwebsite is alleen toegankelijk voor Verenso leden en bevat informatie ter ondersteuning van het werk van de specialist ouderengeneeskunde en de communicatie tussen het bureau en de leden. Alle Verenso leden hebben inmiddels een inlogcode ontvangen.

De verschillende Verenso regio’s hebben ook allemaal een plekje gekregen op de nieuwe website (besloten omgeving). Ook is het mogelijk om een collega te zoeken via het ledenboek. Leden kunnen hun eigen gegevens aanpassen en een aandachtsgebied opgeven. Zo kun je snel zoeken naar expertise binnen je eigen omgeving.

Last but not least: de inhoud van het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde is voor leden digitaal te raadplegen, te beginnen vanaf 2010.

Wel Verenso lid, maar geen inlogcodes ontvangen? Stuur dan een mail naar info@verenso.nl.