App: VisualDx Mobile

Altijd al een database met foto’s van (huid)afwijkingen en ziektebeelden in uw broekzak willen hebben? Dat kan nu met VisualDX Mobile, een app die klinische informatie combineert met afbeeldingen van dermatologische aandoeningen, infectieziekten en medicijngerelateerde ziekten. Naast de kliniek geeft de app ook een differentiaal diagnose en een behandeladvies.

VisualDX Mobile is ontwikkeld door Local Images en borduurt voort op het succes van VisuelDX, het bekende desktop programma. Een trial versie van de app is gratis te downloaden in de appstores van Android en Apple (iPhone, iPod, iPad). Als het programma bevalt, kun je een betaald abonnement afsluiten. Het is ook mogelijk om als organisatie een abonnement te nemen voor medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.visualdx.com.