Tip: 3V Card

Zonder creditcard is het vaak lastig om online betalingen te doen, zeker bij buitenlandse webwinkels die niet met iDeal werken (bijvoorbeeld Amazon of Google Play). Heb je geen zin om een persoonlijke creditcard aan te schaffen ten behoeve van deze betalingen, dan is een prepaid creditcard wellicht een optie. 3V Card is een prepaid creditcard dienst van Visa en maakt onderscheid tussen 3V vouchers en 3V cards. Een 3V voucher is een tijdelijk Visa nummer dat je online opwaardeert (tussen 20 en 150 euro) en dat 4 maanden geldig is. Een 3V card is een fysieke prepaid creditcard, onder andere te koop bij Primera winkels, die je kunt opwaarderen met een saldo (max. 150 euro per opwaardering) en waarmee je online (en offline) betalingen kunt doen. De tarieven van 3V Card zijn over het algemeen iets duurder dan reguliere, persoonlijke creditcards, maar je hebt je betalingen & budget beter in de hand (immers: op is op).

Kijk voor meer informatie op www.3vcard.nl.