Tip: Thuisleefgids

De Thuisleefgids, in de lucht sinds najaar 2014, is het best te omschrijven als een ‘Kieskeurig’ voor zorgproducten en is gericht op producten en diensten bedoeld om langer en zelfstandiger thuis te wonen. De Thuisleefgids is opgericht door Ilse Schoormans (toegepast gerontoloog) en Marcel Clerx (ondernemer) met als doel om mensen te ondersteunen bij het zoeken naar het zorgproduct of hulpmiddel dat het beste aansluit bij hun behoeften. Dit doen zij door het – in samenwerking met het UMC St. Radboud – samenstellen van een nog groeiende catalogus van producten en diensten, die door gebruikers kunnen worden beoordeeld (reviews) en vervolgens kunnen worden vergeleken met soortgelijke producten. Desgewenst kunnen gebruikers worden ondersteund in de vorm van een vraagverhelderingsgesprek. Thuisleefgids werkt samen met een aantal vaste verkooppartners, zoals Paradigit en Zuidzorg, en ontvangt een percentage van de omzet. Klanten kunnen direct via de website bestellen of worden doorgestuurd naar de webshop van de partner.

Kijk voor meer informatie op: www.thuisleefgids.nl.