Vacature: Basisarts

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Basisarts

Aantal uren:

32 uur per week

Sluitingsdatum:

19 december 2017

Locatie:

Zorgboogbreed

De Zorgboog is op zoek naar een Basisarts voor 32 uur per week. Het gaat om een tijdelijke plek van 1 jaar met de mogelijkheid om intern door te stromen in de opleiding Specialist Ouderen Geneeskunde.

Je leert in een prettige omgeving zelfstandig werken als arts, je draait diensten, werkt in een multidisciplinair team en leert omgaan met complexe vraagstukken zoals gedragsproblemen, palliatieve zorg, euthanasie etc. Je ziet een brede cliëntengroep, voornamelijk ouderen maar ook andere leeftijdscategorieën, zowel somatisch als pg, variërend van revalidatie, dagbehandeling, hospice, een afdeling in het ziekenhuis, kleinschalig wonen tot reguliere verpleegafdelingen. De Zorgboog is ook opleider voor Specialist Ouderengeneeskunde en de ervaring die je opdoet kun je goed toepassen in je verdere loopbaan. Vrijwel in elk specialisme is immers sprake van een toenemende populatie ouderen. Voor de huisartsenopleiding krijg je zelfs vrijstelling van de verpleeghuisstage wanneer je 1 jaar in de ouderenzorg hebt gewerkt.

De Zorgboog vindt het belangrijk
 dat haar medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen, dit geldt ook voor onze basisartsen. We bieden diverse scholingen zoals basiscursus belevingsgerichte zorg, de NPFS scholing én de mogelijkheid tot het doorstromen in de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde. We zijn lid van het UKON en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de universiteit van Nijmegen. Dit geldt ook voor tijdelijke functies.

De Zorgboog faciliteert haar medewerkers bij de uitvoering van het werk, voor artsen betekent dit dat het lopen van visites goed is georganiseerd, je beschikt over een netbook en we werken met een goedlopend professioneel medisch secretariaat. De Zorgboog werkt met een elektronisch cliëntendossier. Als basisarts krijg je een vaste begeleider.

De Zorgboog biedt een veelzijdige leeromgeving met een, volgens artsen, fijne werksfeer. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (FWG 65). Daarnaast kunnen we je (tijdelijke) huisvesting (2 kamer-appartement) bieden op het terrein van De Zorgboog. De landelijke omgeving biedt een prima ontsluiting naar de omliggende steden zoals Helmond en Eindhoven.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Jeroen Beljaars of Thijs Engels via telefoonnummer 0800-2352787. 
Herken jij je in het geschetse profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Welkom bij de Zorgboog!

Herken jij jezelf in deze vacature, solliciteer dan via deze link: vacature basisarts.