Vacature: (derdejaars) AIOS ouderengeneeskunde (VOSON)

Vanaf 1 maart 2018 komt een van onze twee opleidingsplaatsen voor het specialisme ouderengeneeskunde vrij. Wij zijn verbonden aan de vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde in Nijmegen (VOSON).

Ben jij AIOS aan de VOSON, sta jij op het punt om in 2018 het derde jaar in te gaan en heb je nog geen opleidingsplaats? Wellicht is de Zorgboog iets voor jou.

Het geriatrische revalidatie deel van de opleiding vindt plaats op onze revalidatie-afdeling Vitassist in Helmond. Het somatische/psychogeriatrische deel zal plaatsvinden in locatie Keyserinnedael in Helmond. Tevens is er de mogelijkheid om eerstelijns consultaties te verrichten tijdens je stage.

Onderstaand filmpje geeft een mooie sfeerimpressie van de verschillende revalidatie-afdelingen binnen de Zorgboog, waaronder Vitassist:

Via een virtual reality bril krijgen aanstaande cliënten een virtuele rondleiding ter voorbereiding op de opname op Vitassist. Het bijbehorende filmpje zie je hier:

En via dit filmpje van Omroep Brabant GezondTV krijg je een beeld van locatie Keyserinnedael:

In Keyserinnedael zit tevens een geriatrische revalidatie afdeling specifiek voor mensen met dementie. Ook daar is een filmpje van:

Ben je geïnteresseerd in deze opleidingsplaats? Neem dan voor meer informatie contact op met een van de opleiders, Lonneke Schuurmans of Jeroen Beljaars, via 0800-2352787.

Ben je eerstejaars AIOS en ben je al wel aangenomen bij VOSON, maar heb je nog geen opleidingsplaats, dan nodigen we je ook uit om contact op te nemen. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om de opleiding bij ons te volgen.