Vacature Specialist Ouderengeneeskunde Intramuraal

Werken als SO bij de Zorgboog? Zo kan dit er uit zien!

(Er kunnen geen dagelijkse rechten ontleend worden aan het gebak zichtbaar in deze ‘een echte SO in actie’ foto, maar er valt zeker te praten over een maandelijkse traktatie bij het vakgroepoverleg!)

Binnen ons jonge, enthousiaste team van specialisten ouderengeneeskunde is – door het verschuiven van werkzaamheden naar onze eerstelijnspraktijk – intramuraal ruimte ontstaan voor een nieuwe specialist ouderengeneeskunde. Wij zijn vooral op zoek naar inspirerende collega’s met interesse of een specialisatie in:

  • bijzondere doelgroepen in de psychogeriatrie, met name jong dementie, geronto-psychiatrie, NAH en het expert-team probleemgedrag. Ben je een kaderarts psychogeriatrie (of heb je de wens om deze opleiding te volgen) dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
  • geriatrische revalidatie, zowel PG als somatiek. Een combinatie intra-extramuraal (ketenzorg GRZ) valt hierbij ook onder de mogelijkheden.
  • het opleiden van nieuwe specialisten ouderengeneeskunde. Ben je een geregistreerd opleider of heb je de ambitie om een opleider te worden? Wij hebben ruimte voor een extra opleider binnen onze vakgroep. Dit kan gecombineerd worden met bovenstaande werkzaamheden binnen de complexe PG of GRZ.

Ben je meer een allround SO en niet zozeer gericht op bovenstaande specialisaties, maar zou je toch graag eens komen spreken over de mogelijkheden die de Zorgboog biedt? Ook dan nodigen we je van harte uit om eens een dagje mee te lopen.

Klik hier voor meer informatie over de vacature, solliciteren of de mogelijkheid om een dagje mee te lopen:

Vacature Specialist Ouderengeneeskunde Zorgboog