Studenten GNK

Onbekend maakt onbemind. Het vak ouderengeneeskunde staat vaak niet vol in de schijnwerpers tijdens de geneeskunde opleiding. Bovendien heeft het verpleeghuis vaak een negatief imago en roept het bij veel studenten – geheel onterecht en ongefundeerd – het beeld van een saai vak op, waarin je niet veel meer kunt betekenen. Dit wordt vaak nog gevoed door de – niet minder ongefundeerde – mening van andere medisch specialisten.

Wij dagen je uit om een dag met ons mee te lopen en het tegendeel te ervaren! Ouderengeneeskunde is namelijk leuk en boeiend. Je werkt in een multidisciplinair team, je bouwt langdurige contacten op met patiënten en hun familie. Het is enorm breed. Het ene moment ontsla je iemand na een revalidatietraject bij een CVA, het andere moment kun je iets betekenen in de laatste fase van iemands leven. Een fase gekenmerkt door kwetsbaarheid en afhankelijkheid. Om dan het verschil te maken, dat is de kunst.

Wil je graag ervaren hoe het is om als specialist ouderengeneeskunde te werken, wij bieden je de mogelijkheid tot een meeloopdag. Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Heb je een meeloopdag gehad? Wij horen graag terug hoe je het hebt ervaren. Wij nodigen je dan ook uit om je ervaringen te delen door hieronder een reactie achter te laten. Alvast bedankt!